De wildernis van Zweden of Schotland intrekken of gewoon een weekendje op een camping in Nederland? Of een dagje met de kinderen kamperen, een vuur stoken en vissen? Altijd al gedroomd om eropuit te trekken met een stoere, originele Amerikaanse truckcamper? Inpakken en wegwezen om te kamperen, maar wel met de luxe en betrouwbaarheid van je eigen pick-up truck. Dat kan vanaf nu ook in Nederland. Bij Park & Pop It!

Onze Rogue truckcampers zijn een perfecte match voor jouw pick-up truck. Of het nu een Dodge Ram, een Ford F-150, Ranger, VW Amarok, Toyota, Chevrolet Silverado of andere pick up.
De truckcamper is in een mum van tijd op de laadbak gemonteerd en hop, je kunt op weg. De luxe van een camper en het gemak van een caravan ineen. De ultieme vrijheid! Maar bovenal…BETAALBAAR. Op korte en lange termijn. Geen jaarlijkse keuringen en geen
hoge onderhoudskosten. Park it, Pop it. Klaar. Genieten.

“Home is where you park it.”

De Rogue campers die wij aanbieden zijn voor de echte avonturier , die wel een tikkeltje luxe wilt. De camper is lichtgewicht (620kg leeggewicht) en kan daarom in bijna elke Amerikaanse en Europese pick up met een lege laadbak.*

* klik hier om de afmetingen te bekijken

Onze originele Amerikaanse truckcamper is een comfortabele plek waar je je direct thuis voelt, waar jij je auto ook parkeert. Alle luxe is aan boord! Een tweepits gasstel, een buiten douche en een kachel voor de koudere avonden. Ook zijn onze truckcampers voorzien van een zithoek voor maar liefst vier personen, die makkelijk om te bouwen is tot tweede bed, een tweepersoons bed met fantastische lichtkoepel (onder de sterren in slaap vallen!). En natuurlijk een koelkast (werkt op elektra en gas), meer dan genoeg kastruimte en een keuken met warm en koud water. En dat voor maar liefst vier personen!

Meer heb je niet nodig voor jouw volgende outdoor-avontuur met je vrienden of het gezin!

meer heb je niet nodig voor jouw volgende avontuur.

Net zo enthousiast als wij? Of wil je meer weten over onze truckcampers?

Vul het contact formulier in en wij nemen per ommegaande contact met je op. Of email ons en klik hier..

Stuur een Email
Facebook
Instagram