Op American truckcamper kun je kiezen uit 3 verschillende modellen. Elk model heeft unieke voordelen en een is zelfs volledig te personaliseren!

Naast de Rogue en de Palomino edities, is het ook mogelijk om bij ons een custom truckcamper te bestellen uit Amerika die volledig te personaliseren is. Naast onze truckcampers zijn er ook andere “add-ons” te bestellen bij ons.

Andere producten

Thule

Wij zijn officieel verkoper van Thule producten. Wil jij graag onder een luifel zitten? een complete voortent, skibox voor meer spullen of een dakdrager voor jouw kayak? Geen probleem! We kunnen elk van deze producten voor jouw leveren en installeren en installeren op jouw Truck-camper.

Brophy Tiedowns

Om een truckcamper te bevestigen aan je truck zijn er verschillende opties. Brophy tiedowns zitten vast aan de bak van je truck. Voor pop-up campers met wat minder windweerstand is dit vaak meer dan voldoende. De Brophy tiedowns zet je vast aan de bak van je pick up en met een draadspanner vast aan de ogen van de camper. Deze oplossing staat vaak ook wat netter op oldtimer pickup trucks, Helaas is deze optie niet mogelijk met pickup trucks waarvan de laadbak voorzien is van een plastic binnenwerk.

Brophy

Torklift International

Rijd jij in een Amerikaanse Ford F150 of Dodge Ram 1500 truck? Dan is Torklift het merk om jouw camper vast te zetten. Superdegelijke stalen constructies, die bevestifd zit aan het chassis van je pickup. Simpel met een zekering los te maken en vast te zetten Torklifts signature ‘’Fast Guns’’.

Camper erop, Fast Guns vastklikken en je kunt de weg op. De Fast Guns van Torklift zijn geschikt voor elke maat truckcamper op de markt en ook nog eens voorzien van sloten om jouw camper tegen diefstal te beveiligen.

Wij zijn officieel importeur van Torklift producten en kunnen alle soorten hitch extenders, trappen of andere oplossingen krijgen voor jouw Amerikaanse pickup truck.

Camper inrichting

Wil jij iets geheel anders? Een ander bed misschien? Airconditioning?  Voortenten, luifels, trapjes noem het maar op. We hebben een technische afdeling die jouw camper kan verbouwen tot jouw droomhuis op wielen. Laat ons weten wat jouw dromen zijn en we gaan onze best doen dit te realiseren!

Adventure producten

Zelf zijn wij ook outdoor liefhebbers. Hoe gaaf is het dus om ook een kayak of kano mee te nemen op vakantie? Wij werken samen met een aantal grote watersportleveranciers om je te kunnen helpen aan boten, reddingsvesten, peddels en meer. Wil je suppen op vakantie? Ook daar kunnen we je mee helpen!

Heb je andere adventurewensen? Let us know! En we helpen je graag op maat!

Stuur een Email
Facebook
Instagram